Werken in Lifeport

Werken in Lifeport betekent dat je bijdraagt aan een gezond en duurzaam leven. De bedrijven die je hier vindt, werken nauw samen om innovatieve oplossingen te bedenken op het gebied van energie, techniek, gezondheid en voeding. Ons innovatienetwerk biedt voor alle soorten werknemers en werkzoekenden interessante carrièremogelijkheden.

Lifeport

Het belang van de regio Arnhem-Nijmegen zal alleen maar groter worden als nationaal knooppunt van internationale waardeketen in bijvoorbeeld de chipindustrie, laad- en infrastructuur, waterstof, kankeronderzoek en bestraling met kunstmatige intelligentie (AI). Alleen gezamenlijk kunnen we de grote obstakels op weg naar een gezond en duurzaam leven in Lifeport overwinnen.

Lifeport biedt door haar enorme innovatiekracht en sterke ecosystemen de mogelijkheid om maatschappelijke opgaven aan te pakken en kansen in de regio te benutten. Nieuwe markten komen voort uit de opgaven rond energietransitie, klimaat, stikstof, gezondheidszorg en voeding. Daarnaast denken we mee over kansen voor circulair en duurzaam bouwen en innovaties richting circulaire economie.

 

Waarom werken binnen Lifeport?

Als werkende in Lifeport draag je bij aan het creëren van een gezond en duurzaam leven. Met jouw kennis en ervaring lever je op jouw manier een bijdrage aan een betere wereld. Veel bedrijven zijn op zoek naar wat jij te bieden hebt.

Regio Arnhem-Nijmegen is de vijfde Metropoolregio van Nederland. Door on andere ede gunstige liggen en aantrekkelijke omgeving groeien we de komende decennia nog verder. Veel grote bedrijven en startups voelen zich hierdoor aangetrokken en vestigen zich op een van de campussen of bedrijventerreinen. De vraag naar goed en gekwalificeerd personeel neemt daardoor in bijna alle sectoren flink toe. Het grote aantal openstaande vacatures biedt jou dan ook de kans jouw carrière-ambities waar te maken. Of je nu jarenlange ervaring hebt of nieuwe bent op de arbeidsmarkt; binnen Lifeport vind je tal van vacatures in de health, hightech en energiesector.

Een baan vinden in Lifeport

Als werkende in Lifeport draag je bij aan het creëren van een gezond en duurzaam leven. Met jouw kennis en ervaring lever je op jouw manier een bijdrage aan een betere wereld. Veel bedrijven zijn op zoek naar wat jij te bieden hebt.

Regio Arnhem-Nijmegen is de vijfde Metropoolregio van Nederland. Door on ander ede gunstige ligging en aantrekkelijke omgeving groeien we de komende decennia nog verder. Veel grote bedrijven en startups voelen zich hierdoor aangetrokken en vestigen zich op een van de campussen of bedrijventerreinen. De vraag naar goed en gekwalificeerd personeel neemt daardoor in bijna alle sectoren flink toe. Het grote aantal openstaande vacatures biedt jou dan ook de kans jouw carrière-ambities waar te maken. Of je nu jarenlange ervaring hebt of nieuw bent op de arbeidsmarkt; binnen Lifeport vind je tal van vacatures in de health, hightech en energiesector.

Hoe start ik een bedrijf?

Je eigen bedrijf beginnen. Daar wil je natuurlijk een succes van maken. Maar waar moet je beginnen? Bij voor jezelf beginnen komt veel kijken. Van je inschrijving bij Kamer van Koophandel en je ondernemingsplan tot wetten en belastingen. Uiteraard is het goed om een gedegen marktonderzoek te doen. En, wanneer je investeerders nodig hebt, moet je ook een goed businessplan schrijven.

Een eigen bedrijf starten met een businessplan

Een succesvol bedrijf valt of staat met een goed businessplan. Deze heb je bovendien nodig als je bij de bank of een investeerder een lening wilt krijgen. Je hebt een businessplan niet nodig om je bij de Kamer van Koophandel (KvK) in te schrijven, maar je doet er wel goed aan om er een te maken. Het maken van een businessplan helpt je om jouw product goed te testen in de markt. Zo kom je er sneller achter of je bedrijf potentieel succesvol kan zijn of dat er bijvoorbeeld nog onderdelen zijn waaraan je extra aandacht moet besteden. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van merkrechten of het aanvragen van een patent.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Kamer van Koophandel

Zodra je een bedrijf wilt starten, moet je je inlaten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook vind je op hun site inspiratie en tips om de start van je bedrijf succesvol te maken. www.kvk.nl 

Ondernemersplein 

Op het ondernemersplein vind je informatie en advies van de overheid voor ondernemers door KVK, Belastingdienst, RVO.nl, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties. www.ondernemersplein.nl 

133