OverLifeport

Lifeport staat voor een gezond en duurzaam leven, voor onszelf, onze naasten en de generaties na ons.

Gespecialiseerd in Health, Hightech, Food en Energy. Hier vind je 500+ ondernemers, opleiders en overheden die samen innoveren richting schone energie, betere zorg en voeding.

Project Lifeport

Lifeport is een project in ontwikkeling. In 2019 is het idee gepresenteerd, in 2021 werd vorm aan de visie gegeven na een serie brainstorms en werksessies. In 2022 treed Lifeport naar buiten toe.

  • 500 organisaties
  • 25 partners
  • 18 parels

Thema’s van Lifeport

Lifeport combineert de thema’s voor een gezond en duurzaam leven, waar de regio Arnhem – Nijmegen sterk in is. Hieronder kan je onze thema’s vinden.

Haak ook aan bij Lifeport

Met Lifeport zorgen we ervoor dat de ontwikkelingen op de bovengenoemde onderwerpen extra onder de aandacht komen. De komende tijd ontdek je via onze website en sociale media hoe we stapje voor stapje vooruitgaan met onze missie. Je kunt zelf nu al jouw eigen steentje daaraan bijdragen!

Heb jij of heeft jouw organisatie verhalen die aansluiten bij de missie van Lifeport? Dan nodigen we jou uit om met ons mee te doen. Dat kan heel eenvoudig door je posts op sociale media te voorzien van de hashtag #Lifeport. Zo help je ons én de regio om zichtbaar te worden en andere mensen die zich in willen zetten voor gezond en duurzaam leven om de weg te vinden naar het innovatienetwerk en de mooie verhalen die we delen.

Lifeport was hier al te vinden

Met medewerking van onze partners is Lifeport – zowel nationaal als internationaal – op steeds meer plekken vindbaar. Zo werd het concept al gepresenteerd op buitenlandse beurzen, zoals de European Week of Cities and Regions en de Hannover Messe. Ook vond in de zomer van 2022 een groot regionaal evenement plaats: het Lifeport Festival Circulair.

Daarnaast gebruiken andere initiatieven en projecten de naam van Lifeport al. Zo wordt er bijvoorbeeld in Lifeport Circular Lab nagedacht over innovatieve oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. Ook opent in september het Lifeport Welcome Center, waar expats en internationale studenten voor hen relevante informatie over het wonen en werken in de regio vinden.

Gespecialiseerd in Health, Hightech en Energy. Hier vind je 500+ ondernemers, opleiders en overheden die samen innoveren richting schone energie, betere zorg en voeding.

FAQ

Een aantal keer per jaar kent The Economic Board samen met Lifeport de Parel-award toe aan een bedrijf of organisatie. Daarbij gaat het om een bijzonder, innovatief of duurzaam initiatief in Health, Hightech, Food, Energy of Artificial Intelligence.

Wat is Lifeport?

Lifeport is een fijne plek in regio Arnhem-Nijmegen om te studeren, werken en ondernemen.

Lifeport staat voor een gezond en duurzaam leven, voor onszelf, onze naasten en de generaties na ons.

Gespecialiseerd in Health, Hightech, Food en Energy. Hier vind je 500+ ondernemers, opleiders en overheden die samen innoveren richting schone energie, betere zorg en voeding.

Wat betekent Lifeport voor mij?

Lifeport betekent voor jou een plek waar jij kan studeren, wonen, werken en of kan ondernemen.