Wat gaat er de komende vijf jaar gebeuren op energiegebied? Op dit nieuwe event ontdek je alles over de laatste ontwikkelingen in elektriciteit. Het weekprogramma is uitgebreid, van cross-over evenementen met muziek, film, Formule-E en mode tot een reeks van bijeenkomsten over verschillende onderwerpen binnen de energietransitie.  

Het event is verspreid over verschillende locaties in heel Arnhem, zoals Industriepark Kleefse Waard, Arnhems Buiten en lokale theaters. 

Een kleine greep uit het programma:  

  • het congres Laadinfra, over ontwikkelingen in elektrisch laden, de nieuwste technologieën en over de groei in elektrische mobiliteit te managen.  
  • rondleidingen voor deelnemers bij interessante bedrijven als Kema, TenneT en Dekra 
  • twee filmavonden in Focus met introductie en discussie door wetenschappers en ondernemers, voorafgaand aan de film 
  • Café Electrique met Nyck de Vries, Rob Kamphues, ea, over elektrisch racen 
  • De nieuwe Europese New Power Summit 

European New Power Summit 

De week omvat ook de eerste versie van de European New Power Summit ’24, op 30 mei. Met een programma samengesteld door alle drie de technische universiteiten in Nederland: TU Eindhoven, TU Delft en TU Twente. 

Hier komen Europese bedrijven, investeerders en toptalenten samen om te spreken over de nieuwste oplossingen voor systeemintegratie, energieopslag en elektrisch laden.  

Early bird korting 

Kaarten voor de European New Power Summit zijn vanaf nu te koop. Vóór 9 maart krijg je met de code: AEW2024 20% korting → https://arnhemelectricityweek.com/european-new-power-summit-2024/  

Meer informatie 

https://arnhemelectricityweek.com/ 

Instagram  

LinkedIn 

Voor verdere invulling van het programma kun je je inschrijven op de nieuwsbrief via de website: arnhemelectricityweek.com