Singularity University Nijmegen

De internationale beweging Singularity University richt zich op vraagstukken met een wereldwijde impact. De focus van Singularity University Nijmegen ligt op de vraag hoe men met behulp van exponentiële technieken kan innoveren in de gezondheidszorg. Een ontwikkeling die gezien de ingrijpende veranderingen in de vraag naar gezondheidszorg noodzakelijk is.

Ambitie

Het Singularity University-team in Nijmegen verspreidt informatie over exponentiële technologieën. Met deze technieken is de mens in staat een wereld van overvloed te creëren en de wereldwijde uitdagingen aan te gaan. De ambitie is om de komende jaren met diverse evenementen een miljoen mensen te bereiken en duizend mensen te betrekken bij de beweging.

Rol van The Economic Board

The Economic Board is gevraagd om zijn netwerk ter beschikking te stellen. Tevens zal de board bij een aantal evenementen de rol van (mede-)gastheer op zich nemen. Momenteel is The Economic Board bezig om een geschikte, inspirerende en representatieve locatie te regelen voor een van de komende bijeenkomsten van de Singularity University en de bijbehorende financiering op te zetten.

The Economic Board heeft na een pitch de Nijmeegse afdeling van de Singularity University de stempel ‘Supported by’ gegeven. Deze stempel is om verschillende redenen waardevol voor ons. Zo geeft het bekendheid aan onze afdeling en de bijeenkomsten die wij organiseren. Ook maken wij gebruik van het uitgebreide netwerk van The Economic Board voor de inhoud van de bijeenkomsten of voor het uitnodigen van bezoekers.
Remco Hoogendijk, Innovatie Manager Sint Maartenskliniek

Meer weten?

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann is business associate en weet als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.

Ook interessant

Betrokken partijen

TwitterLinkedInEmail