Sage Venture Accelerator

De internationale Sage Venture Accelerator kwamen in 2018 voor het eerst naar Nederland. Na steden als San Francisco en Londen, bezochten de consultants van Sage Partners Nijmegen om te spreken met (regionale) ondernemers. Inmiddels hebben de Sage Partners de regio al zes keer bezocht.

Hieronder leest u meer over de ambities van de Sage Venture Accelerator, de rol van The Economic Board en hoort u over de ervaringen van ondernemers uit de regio.

Over Sage Venture Accelerator

Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board, initieerde  in 2017 samen met Hugo van der Zee, partner bij Sage Partners en afkomstig uit Nijmegen, en John Schalken van Science Meets Business de komst van de Sage Venture Accelerator naar de regio.

Met de Venture Accelerator willen de Sage Partners niet alleen tips geven en ervaringen delen, maar juist feedback geven vanuit hun eigen jarenlange ervaring als bedrijfseigenaren. Met hun advies, netwerk en ervaring brengen ze bedrijven verder. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ze op bepaalde afzetmarkten te introduceren, een nieuw bedrijfsmodel op te stellen of door de benodigde financiering te regelen. Lees hier meer over Sage Partners en hun Sage Venture Accelerator.

Feiten en cijfers

7

internationale Sage Partners spraken met regionale ondernemers

60

ondernemers gingen het gesprek aan met Sage Partners

6

bezoeken van de partners aan de regio

Ambitie

Het doel van de Sage Venture Accelerator is om bedrijven te helpen groeien, ze advies en tips te geven, hulp te bieden bij het vinden van financiering, en om te adviseren bij het betreden en veroveren van nieuwe markten. De Venture Accelerator biedt ondernemers in de regio een unieke kans om ondersteuning te krijgen van Sage Partners. Dankzij deze ondersteuning wordt de groei van de ondernemers bevorderd, wat een directe invloed heeft op het stimuleren van de regionale economie.

De laatste ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van de bezoeken van de Sage Partners en de uitkomsten van de gesprekken? Schrijf u dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen deze een keer per maand.

I wanted to thank The Economic Board for the opportunity to present at the Economic Board event. I wanted to express also my gratitude to The Economic Board for their proactive approach to connecting me to other interested participants at the networking reception, especially at the end, to Hugo van der Zee. I met him and other exceptional people who have the potential to bring the work from my lab to an unprecedented level.
Isabela Granic
Isabela Granic, professor en hoogleraar Radboud Universiteit

Rol van The Economic Board

The Economic Board initieerde samen met Hugo van der Zee (Sage Partners) en John van Schalken (SMB) het eerste bezoek van Sage Partners aan de regio. Sindsdien houdt The Economic Board contact met de partners voor opvolgende bezoeken, organiseert ze de bijeenkomsten en zoekt ze contact met ondernemers voor wie Sage Partners iets kan betekenen.

Meer weten?

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann is business associate en weet als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.

Ook interessant

(re)Ignite Growth: internationale consultants Sage Partners in gesprek met regionale ondernemers

Sage Venture Accelerator in januari 2019 opnieuw in Nederland

There is something happening here

The Dutch Difference

Meer activiteiten van The Economic Board

Deze pagina delen

TwitterLinkedInEmail