Heinz

KraftHeinz zocht intern een locatie om een aanvullende productielijn te plaatsen. Uiteindelijk heeft Elst, met ondersteuning van The Economic Board, het beste voorstel gedaan en mogen zij de nieuwe productielijn bouwen.

Over KraftHeinz Elst

De fabriekslocatie in Elst was net als locaties in Polen en Londen een kandidaat voor de start van een nieuwe productielijn. Heinz Elst heeft een projectvoorstel gemaakt. In dit proces hebben The Economic Board, de gemeente Lingewaard en de provincie Gelderland input geleverd.

Ambitie

Door de komst van een nieuwe productielijn naar Elst te ondersteunen, werkt The Economic Board aan het behoud en de verbetering van de werkgelegenheid in de regio Arnhem – Nijmegen. Ook wordt er gewerkt aan de verbetering van de winstomvang van dit bedrijf.

Rol van The Economic Board

The Economic Board ondersteunde het voortraject van de selectie. Zo heeft The Economic Board input geleverd voor het voorstel van Heinz Elst om de nieuwe productielijn naar de regio te halen. Ook zijn er Letters of Recommendation verstuurd.

Ik bedank The Economic Board voor hun steun! Die heeft zeker geholpen om de productielijn naar Elst te krijgen.
Hans Hendriksen, site manager KraftHeinz Elst

Meer weten?

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann is business associate en weet als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.

Ook interessant

Betrokken partijen

TwitterLinkedInEmail