C.I.A.L.E.

Stichting Health Valley (HV), stichting ICT for Brain, Body en Behavior (i3B) en Food Valley NL hebben de handen ineengeslagen in het EFRO gesubsidieerde project C.I.A.L.E.: Connect, Innovate, Accelerate, Learn en Expand.

Over C.I.A.L.E.

De C.I.A.L.E. partners hebben een Healthy Lifestyle innovatieagenda opgesteld, die mikt op het bewerkstelligen van een Healthy Lifestyle onder de inwoners van de regio Oost-Nederland. De agenda richt zich op voedingsgerelateerde ziekten zoals overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker. Hersenaandoeningen waarbij voeding een rol speelt, zijn tevens onderdeel van de innovatieagenda. Speciale aandacht is er voor de moeilijk bereikbare sociale achterstandsdoelgroepen waar ongezondheid zich clustert. Voeding speelt een belangrijke rol in het behouden van gezondheid en het voorkomen van ziekten.

Ambitie

Doelstelling van het C.I.A.L.E. project is het tot stand brengen en uitbreiden van samenwerking tussen mkb-ondernemingen, het stimuleren van interactie tussen mkb en grootbedrijven en/of onderzoeksinstituten, en de stimulering van valorisatie op het thema Healthy Lifestyle met impact voor de regio Oost-Nederland. De ultieme droom is een geïntegreerd systeem van ICT gebaseerde e-coaching oplossingen voor het monitoren van een Healthy Lifestyle. Het loopt van een model voor Healthy Lifestyle naar (met behulp van wearables zoals smart horloge, smartphone, etc.) en gepersonaliseerde (bijvoorbeeld naar leefstijl, levensfase) coaching en advies waarbij we individuen meten, monitoren en helpen om een Healthy Lifestyle te adopteren.

Rol van The Economic Board

Wij adviseren de betrokken partners van C.I.A.L.E. waar nodig. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de communicatie over de droom van C.I.A.L.E. voor een gezondere regio en het Healthy Lifestyle-evenement.

Meer weten?

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann is business associate en weet als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.

Ook interessant

Ministerie benoemt deeltijdopleiding Verpleegkunde van HAN tot koploper

Inschrijving Health Valley Bridge prijs 2022 gestart

Betrokken partijen

i3b
TwitterLinkedInEmail