Business Angels Netwerk Nijmegen

Het Business Angels Netwerk Nijmegen is het netwerk van informal investors dat het ecosysteem van Nijmeegse start-ups en scale-ups versterkt. Het netwerk brengt deze informal investors en de start-ups en scale-ups regelmatig bij elkaar. Het accent ligt op medische hightech.

Door dit netwerk kunnen vraag en aanbod van investeringen beter op elkaar worden afgestemd. Ondernemers met een investeringsbehoefte weten waar ze aan kunnen kloppen, informal investors weten waar ze goede investeringen kunnen vinden. Zowel ondernemers als investeerders krijgen begeleiding in het investeringsproces.

De gemeente Nijmegen, Briskr, Rockstart, Oost NL, Rabobank Rijk van Nijmegen en The Economic Board namen het initiatief om dit netwerk van regionale business angels te bundelen, te ontwikkelen en uit te bouwen. Business Angels Netwerk Nijmegen is mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van het Ondernemersfonds Nijmegen.

Logo Business Angels Netwerk Nijmegen

Bijeenkomsten

Er zijn drie bijeenkomsten per jaar. Deze bijeenkomsten zijn exclusief en alleen op uitnodiging toegankelijk.

Iedere bijeenkomst bestaat uit de combinatie van een inhoudelijk thema en pitches van start- en scale-ups. Thema’s zijn bijvoorbeeld: marktvalidatie, waardebepaling van een start-up of launching customership. Ook is er aandacht voor matchmaking, zodat de juiste investeerder en ondernemer elkaar vinden.

Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op met Briskr.

3

bijeenkomsten per jaar

40

business angels aanwezig per bijeenkomst

5

pitches van ondernemers

Focus op Health en High Tech

De sectoren Health en High Tech worden gezien als de motoren van de regionale economie. De gemeente Nijmegen zet dan ook in op het ondersteunen van deze speerpunten. De twee Nijmeegse campussen, de Heyendaalcampus met het Mercator Science Park en de Novio Tech Campus, huisvesten diverse innovatieve start- en scale-ups die zich bezighouden met ontwikkelingen in deze gebieden.

In het voorjaar van 2019 opende het Chip Integration Technology Centre haar deuren op de Novio Tech Campus. Het CITC vormt een brug tussen fundamenteel onderzoek naar chipintegratie en nieuwe technologische producten die in Nijmegen worden ontwikkeld en wereldwijd worden toegepast.

TwitterLinkedInEmail