Tjerry Verhoeven

Tjerry Verhoeven

Tjerry Verhoeven

06 537 86 919

Regiomanager Arnhem-Nijmegen

Tjerry Verhoeven is per 1 juli 2019 regiomanager Arnhem-Nijmegen bij VNO-NCW Midden. In deze rol werkt zij nauw samen met The Economic Board om het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheidsorganen te verbinden en stimuleren.

Tjerry werkte voorheen als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn in Gelderland (WZW). Haar rol lag bij het verbinden en intensiveren van de samenwerking van Zorg en Welzijn met onderwijs en overheid. Hierdoor kent zij de regio Arnhem en Nijmegen goed.

In een regio met een sterke nadruk op health, tech and energy zijn cross-overs van groot belang. Hier maak ik me dan ook graag samen hard voor.

Daarnaast werkte zij de afgelopen jaren vanuit de WZWG al mee aan de Techniekdagen, om zo te laten zien hoeveel technologie er binnen de zorgsector is. Vanuit VNO-NCW zal ze met de regio de Techniekdagen organiseren.

Ik ben ervan overtuigd dat het niet meer de tijd is om alleen te werken, maar dat we samen sterker zijn, zodat Arnhem en Nijmegen een krachtige regio is en blijft. Ik kom dan ook graag langs om kennis te maken.

TwitterLinkedInEmail