Parel Von Gahlen behoort tot de laatste drie finalisten voor prestigieuze Koning Willem I Prijs

Eerder dit jaar werd Parel van de regio Von Gahlen uit Zevenaar genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs in de categorie mkb. Op 22 oktober 2020 werd bekendgemaakt dat Von Gahlen tot de laatste drie finalisten in deze categorie behoort. De uitreiking van de award staat gepland op 25 november 2020, deze is voor een breed publiek toegankelijk middels een livestream.

De producten van het bedrijf spelen een belangrijke rol in de nucleaire geneeskunde. Ze zijn gericht op het afschermen van straling bij de productie en het gebruik van medische isotopen (radioactieve atomen), die ingezet worden voor diagnostiek en behandeling van ziekten als kanker. Zo bouwt het bedrijf wereldwijd productiefaciliteiten voor producenten van radioactieve geneesmiddelen.

Lees hier meer over deze Parel van de regio

Hoewel Von Gahlen internationaal opereert, is de regio heel belangrijk voor het bedrijf. Alex Duiker: “Qua productie doen wij alleen het lood. Veel van het andere werk wordt op basis van ons ontwerp uitbesteed bij bedrijven uit Zevenaar en omgeving. We spreken dezelfde taal, hebben dezelfde normen en waarden en streven hetzelfde regionale belang na. Om te zorgen dat we een aantrekkelijke regio blijven, moeten we voor elkaar opkomen.”

Von Gahlen is een bedrijf waar we als regio trots op kunnen zijn.

Von Gahlen Koning Willem I Prijs

The Economic Board’s business associate Richard Dobbelmann wees de Parel van de regio op de mogelijkheid zich aan te melden voor de Koning Willem I Prijs. “Von Gahlen is een uitzonderlijk innovatieve onderneming die met haar kennis en kunde in de top zit van de nucleaire geneeskunde. Het is een bedrijf waar we als regio trots op kunnen zijn. Von Gahlen is zeer betrokken bij haar medewerkers en de regio. Samen met hen en haar regionale toeleveranciers zijn ze verantwoordelijk voor aanzienlijke werkgelegenheid”, zei Sigrid Helbig, directeur van The Economic Board eerder al over Von Gahlen.

Bekijk hier de andere mkb-finalisten.

Meer over Von Gahlen

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail