The Economic Board

Team Members

Jan van Dellen portret

Jan van Dellen

Algemeen Directeur

Jan van Dellen is sinds september 2022 algemeen directeur van The Economic Board, Eerder was hij onder meer wethouder Economische Zaken en Sport bij de gemeente Arnhem. 
Lucia Hendriks

Lucia Hendriks

Executive PA, HR, projectmanager

Lucia Hendriks is Executive PA, HR-manager en projectmanager. Voor vragen over The Economic Board en afspraken kunt u bij haar terecht.
Lonneke Klein Willink portret

Lonneke Klein Willink

Projectondersteuner

Lonneke Klein Willink is projectondersteuner Events & Helixgroepen. Zij ondersteunt de civic entrepreneurs en helpt bij het in goede banen leiden van events die The Economic Board organiseert.
Jan Luijten portret

Jan Luijten

Civic entrepreneur cluster Slimme Duurzaamheid

Jan Luijten is civic entrepreneur van het cluster Slimme Duurzaamheid. Jan werkt verder als senior adviseur duurzame ontwikkeling bij de gemeente Nijmegen.
John van Sambeek portret

John van Sambeek

Civic entrepreneur cluster Health, Hightech, Food

John van Sambeek is civic entrepreneur voor het cluster Health, Hightech, Food. Hij is strategisch manager regionale economische ontwikkeling bij het Radboudumc.
Marieke Butterhof

Marieke Butterhoff

Civic entrepreneur cluster Energy

Marieke Butterhoff is civic entrepreneur van het cluster Energy. Zij stimuleert nieuwe keten- en systeemsamenwerkingen om bestaande en nieuwe Energyhubs in de regio te versterken. Verder is Marieke eigenaar van Buro Kantelaar, op het gebied van energietransitie en duurzame economie.
Renate Bouwman portret

Renate Bouwman

Civic entrepreneur cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman is civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt. Zij zet zich in voor het aantrekken en behoud van human capital.
Suzanne-Meijerink

Suzanne Meijerink

Projectondersteuning Helixgroepen

Suzanne ondersteunt de Civic Entrepreneurs en hun helixgroepen. Ze bewaakt de planning en afspraken, plant afspraken in en zorgt voor de verslaglegging van de helixgroepen-meetings.
Martijn Keijsers portret

Martijn Keijsers

Senior communicatiespecialist

Martijn Keijsers is senior communicatiespecialist. Hij zorgt voor de positionering van het regiomerk Lifeport en is hoofdredacteur van The Economic Board en Lifeport.
1 2 3 4