The Economic Board-leden

Team Members

Ahmed Marcouch portret

Ahmed Marcouch

Burgemeester gemeente Arnhem, voorzitter The Economic Board

Ahmed Marcouch is burgemeester van Arnhem en voorzitter van The Economic Board sinds 2021. Het geheim van goede banen zit volgens hem in de connectie tussen kennis en kunde, met ook het midden- en kleinbedrijf dat kind aan huis is bij de wetenschap en grote bedrijven.
Bertine Lahuis portret

Bertine Lahuis

Voorzitter Raad van Bestuur Radboudumc

Bertine Lahuis is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Radboudumc. Zij wil met het Radboudumc vooroplopen in de vormgeving van de gezondheidszorg van de toekomst. Onder andere door samen met partners te bouwen aan een stevig netwerk in zorg, onderwijs en onderzoek.
Carol van Eert portret

Carol van Eert

Burgemeester gemeente Rheden

Carol van Eert is als burgemeester van de gemeente Rheden ook bestuurder bij de Regio Arnhem Nijmegen. Als vice-voorzitter werkt hij mee aan de ontwikkeling van de regionale economie.
Daniel Wigboldus portret

Daniël Wigboldus

Voorzitter College van Bestuur Radboud Universiteit

Daniël Wigboldus is voorzitter van het College van Bestuur van de Radboud Universiteit, te Nijmegen. Wigboldus is zeer betrokken bij de ontwikkelingen in en innovaties van het onderwijs.
Enny van de Velden portret

Enny van de Velden

Voorzitter en CCO CCV Group

Enny van de Velden is de voorzitter en CCO van het Arnhemse familiebedrijf CCV Group. Zij heeft jarenlange ervaring in branding, change management en experience marketing. Ze is in juni 2018 toegetreden tot de board,
Helga Witjes portret

Helga Witjes

Gedeputeerde Provincie Gelderland

Helga Witjes is sinds 2 februari 2022 namens de VVD gedeputeerde bij de provincie Gelderland voor onder meer economie en innovatie, mobiliteit exclusief openbaar vervoer, luchtvaart en gebiedsagenda Gelderse Corridor en Fruitdelta. Zij gelooft in de potentie van het gebied en de kracht van samenwerken; alleen ga je sneller, samen kom je verder. 
Ilko Bosman

Ilko Bosman

Voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen en CFO PhotonFirst

Ilko Bosman is CFO van PhotonFirst en voorzitter van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Het duurzaam verbinden van overheid en onderwijs met lokale onderners is voor hem een van de belangrijkste pijlers onder een goed ondernemersklimaat. Duurzaamheid, een gezonde arbeidsmarkt en goede bereikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste speerpunten.
Jan van Iersel portret

Jan van Iersel

Voorzitter College van Bestuur Hogeschool Van Hall Larenstein

Jan van Iersel is de voorzitter van het College van Bestuur van hogeschool Van Hall Larenstein. Met zijn jarenlange ervaring in bestuurdersrollen binnen het onderwijs en onderzoek zet hij zich in voor de doorontwikkeling en groei van de ‘groenste hogeschool’ van Nederland.
Jean Schreurs portret

Jean Schreurs

Directievoorzitter NXP Semiconductors Nederland

Jean Schreurs is Executive Director van NXP Semiconductors Nederland. Nederland is de thuisbasis van het wereldwijd opererende NXP. Als voorzitter van de NXP Nederland directie is Jean actief betrokken bij de diverse duurzaamheidsinitiatieven die NXP in Nederland ontplooit en zet hij zich in om de banden tussen met name onderwijsinstellingen en ondernemingen te versterken.
1 2