Projectbureau TEB

Medewerkers TEB

Team Members

Marieke Butterhof

Marieke Butterhoff

Civic entrepreneur cluster Energy

Marieke Butterhoff is civic entrepreneur van het cluster Energy. Zij stimuleert nieuwe keten- en systeemsamenwerkingen om bestaande en nieuwe Energyhubs in de regio te versterken. Verder is Marieke eigenaar van Buro Kantelaar, op het gebied van energietransitie en duurzame economie.
Hanneline Oosting

Hanneline Oosting-Adriaansens

Senior communicatieadviseur

Hanneline is verantwoordelijk voor de stakeholdercommunicatie. In het uitgebreide netwerk van The Economic Board houdt ze contact met met de verschillende stakeholders om hen te informeren, betrekken bij en enthousiasmeren voor Lifeport.
Hilmer Thijs

Hilmer Thijs

Interim marketing en communicatiemanager

Hilmer Thijs is interim marketing en communicatiemanager bij The Economic Board. Hij coördineert het communicatieteam en is verantwoordelijk voor strategische projecten, zoals het opbouwen van het merk Lifeport.
Milou

Milou van Alphen

Online communicatiemedewerker

Als online communicatiemedewerker werkt Milou aan content voor website, social media en nieuwsbrieven. Daarvan houdt ze houdt de statistieken bij en ze werkt aan het vergroten van ons bereik. Ook organiseert ze events en Pareluitreikingen.
Jannick van der Hooft

Jannick van der Hooft

Communicatiemedewerker clusters

Jannick van der Hooft is communicatiemedewerker clusters. Hij schrijft en redigeert artikelen, houdt de website(s) bij en publiceert content.
Renate Bouwman, civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman

Civic entrepreneur cluster Arbeidsmarkt

Renate Bouwman is civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt. Zij zet zich in voor het aantrekken en behoud van human capital.
Jan Luijten ambitie slimme Duurzaamhei

Jan Luijten

Civic entrepreneur cluster Slimme Duurzaamheid

Jan Luijten is civic entrepreneur van het cluster Slimme Duurzaamheid. Jan werkt verder als senior adviseur duurzame ontwikkeling bij de gemeente Nijmegen.
John van Sambeek

John van Sambeek

Civic entrepreneur cluster Health, Hightech, Food

John van Sambeek is civic entrepreneur voor het cluster Health, Hightech, Food. Hij is strategisch manager regionale economische ontwikkeling bij het Radboudumc.
Sigrid Helbig

Sigrid Helbig

Director

Sigrid Helbig is directeur van The Economic Board. Sigrid werkte in haar carrière grotendeels in de logistieke dienstverlening en vervulde hierin diverse directiefuncties. Sinds 1 maart 2016 is zij directeur van The Economic Board.
1 2