Helixgroep HHF

Team Members

Chris Doomernik cluster Health, Hightech, Food

Chris Doomernik

Directeur Stichting Health Valley Netherlands

Samen impactvolle innovaties versnellen, om de gezondheid en zorg van morgen vandaag al mogelijk te maken! Dat is wat Nederlands’ meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk Health Valley samen met haar partners al zo’n vijftien jaar doet.
Henk Gerards

Henk Gerards

Lid helixgroep cluster Health, Hightech, Food en program manager SME Business bij OnePlanet Research Center

Henk Gerards heeft ruime ervaring in het opzetten van consortia, innovatieve programma’s en projecten op het snijvlak van ICT, technologie, health en agrifood.
Maarten van Gils

Maarten van Gils

Lid helixgroep cluster Health, Hightech, Food, lector Smart Business en programmamanager Smart Region bij HAN University of Applied Sciences

Maarten van Gils is werkzaam bij de HAN University of Applied Sciences als lector Smart Business en programmamanager Smart Region.
Alexander Schippers

Alexander Schippers

Lid helixgroep cluster Health, Hightech, Food en teammanger Health bij Oost NL

Alexander Schippers leidt een team van business developers en projectmanagers, actief in de Life Science & Health sector. Hun primaire opdracht is het uitlokken van investeringen in medische innovaties.
Richard Visser

Richard Visser

Lid helixgroep cluster Health, Hightech, Food, manager Holland Semiconductors bij High Tech NL en hightech entrepreneur en adviseur

Richard Visser is al meer dan dertig jaar actief in de hightechindustrie. Sinds 2020 werkt hij als manager Holland Semiconductors bij High Tech NL en vertegenwoordigt hij een grote groep hightechbedrijven actief in de semiconductor industrie. Daarnaast is Richard sinds 2012 hightechondernemer en begeleidt hij een aantal start-ups.