Sportcentrum Papendal, Jeroen Wouters subsidieregeling sport en innovatie

Subsidieregeling Sport en Innovatie beschikbaar

Werkt u samen aan kansrijke innovatieve producten en concepten op het gebied van sport, voeding en gezondheid? Dan is er in de provincie Gelderland de subsidie Sport en Innovatie beschikbaar. Tijdens de StartupDelta Summit op 19 april kunt u hier meer over te weten komen.

De provincie Gelderland stelt €1,8 miljoen euro beschikbaar voor de subsidieregeling Sport en Innovatie. De subsidie is beschikbaar tot 2020 of tot deze gelden niet meer beschikbaar zijn. U komt in aanmerking voor de subsidie Sport en Innovatie, wanneer u een innovatief project heeft dat:

  • Wordt uitgevoerd op het snijvlak van sport, voeding en gezondheid;
  • Wordt uitgevoerd door tenminste twee onafhankelijke partijen, werkzaam in de sectoren sport, voeding en gezondheid;
  • Gericht is op een of meer Gelderse kernsporten of tweederingskernsporten;
  • Gericht is op de experimentele ontwikkeling van innovatieve producten, diensten en processen voor de top- en breedtesport.

De subsidie bedraagt minimaal €25.000 en maximaal €250.000 en is op basis van cofinanciering.

StartupDelta Summit

U kunt meer informatie ophalen tijdens de StartupDelta Summit op 19 april of tijdens het Food Valley Event op 11 oktober. In de Gele Dome is tijdens de StartupDelta Summit de bijeenkomst The innovative power of sports and nutritionIn deze open sessie zal innovatie op gebied van sport, voeding en gezondheid centraal staan en worden belicht vanuit diverse invalshoeken.

Meer informatie
TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail