Opening nieuw kantoor Enzyre en bezoek Tweede Kamerleden aan Novio Tech Campus

Vrijdag 30 maart brachten leden van de Tweede Kamer een bezoek aan de Novio Tech Campus. Doel van het bezoek was de innovaties die plaatsvinden onder de aandacht te brengen van Den Haag. The Economic Board-partner Enzyre opende aan het einde van de middag op feestelijke wijze zijn nieuwe kantoor op de campus.

Tweede Kamerlid Rob Jetten (D66) zei over zijn bezoek:

“Ik kom oorspronkelijk uit Nijmegen en dus ik ken de Novio Tech Campus. Maar er gebeurt de laatste tijd zo ontzettend veel, dat ik vandaag graag die inspiratie ophaal om ook te delen in Den Haag zodat mensen niet alleen NXP kennen maar ook al die andere bedrijven die hier bezig zijn met innovatie.”

Naast Rob Jetten, brachten ook Lisa Westerveld (GroenLinks) en Evert-Jan Slootweg (CDA) een bezoek aan onder andere NXP, EPR en Enzyre. Enzyre opende hun nieuwe kantoor in gebouw M op feestelijke wijze. Boardlid Michiel Scheffer knipte het lintje door.

The Economic Board ondersteunt Enzyre bij hun subsidieaanvraag. Ook hebben wij hen in contact gebracht met de informal investors van Sage Partners. Enzyre is recommended by The Economic Board.

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail