Ondernemerspitch Rijk van Nijmegen

Ondernemerspitch Rijk van Nijmegen moet ondernemerschap aanmoedigen en goede ideeën zichtbaar maken voor een breed publiek

Ondernemers uit het Rijk van Nijmegen maken kans op 4.000 euro om hun plan om de economie een impuls te geven uit te voeren. De prijs, die verbonden is aan een ondernemerspitch, wordt toegekend aan drie ondernemers. Voorwaarde is onder meer dat het voorgestelde initiatief ook overgenomen kan worden door andere bedrijven in het Rijk van Nijmegen.

Het initiatief voor de ondernemerspitch is genomen door Rabobank Rijk van Nijmegen, StartUp Nijmegen en stichting RvN@ in samenwerking met gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen. Met de ondernemerspitch willen deze organisaties ondernemerschap extra stimuleren. Ook bieden ze zo een podium aan goede ideeën.

Aanmelden ondernemerspitch Rijk van Nijmegen

Ondernemers kunnen zich tot en met 22 juni aanmelden met hun idee. Uit alle aanmeldingen worden tien ondernemers geselecteerd die op 26 juni hun pitch mogen geven aan een panel. Het panel bestaat uit Monique Esselbrugge (Wethouder Economische Zaken gemeente Nijmegen), Joep Burghouts (ondernemer en bestuursvoorzitter RvN@), Monique Delsink (ondernemer en voorzitter RvT StartUp Nijmegen), Maud van Weersch (notaris en lid RvT StartUp Nijmegen) en Jos Willemsen (Rabobank).

De winnende ondernemers krijgen naast 4.000 euro ook toegang tot het netwerk van de deelnemende organisaties en ondersteuning bij de uitvoering van hun initiatief. Overigens krijgen alle initiatieven een plek op de website van RvN@, dat op deze manier ondernemerschap wilt aanmoedigen en een groter publiek wilt inspireren.

Vanuit RvN@ verbinden we bedrijven, overheden en kennisinstellingen om gezamenlijk te werken aan versterking van de economie in het Rijk van Nijmegen. In deze coronatijd is die verbinding harder nodig dan ooit. Er zijn nu allerlei ideeën en initiatieven van individuele ondernemers, die interessant zijn maar die door samenwerking nog impactvoller kunnen zijn. Met deze ondernemerspitch willen we het bedrijfsleven stimuleren om samen tot creatieve oplossingen te komen die positief bijdragen aan de economie in het Rijk van Nijmegen in zware tijden”, aldus Kristie Lamers, directeur van RvN@.

Meer informatie en aanmelden

Op onze Corona-pagina vindt u alle informatie rondom de uitbraak van COVID-19, de coronacrisis en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid, de regiogemeenten uit de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen en de provincie Gelderland. Op het forum kunt u uw hulpvraag stellen of reageren op de hulpvraag van andere organisaties. Ook kunt u zich hier inschrijven voor de Regionale Monitor waarin wij een overview geven van de impact van corona op de economie van de regio

Meer over corona en de regio

Meer over corona

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail