subsidiemogelijkheden

Nationale Zorginnovatieprijs 2020: schrijf u in!

Dit jaar wordt de Nationale Zorginnovatieprijs voor de vijfde keer uitgereikt. Heeft u een innovatief zorgproduct uitgewerkt, getest en ook al gelanceerd? Dan kan het zomaar zijn dat u een duwtje in de rug kunt gebruiken om uw bedrijf succesvol te maken. De Nationale Zorginnovatieprijs 2020 kan daarbij helpen. Schrijf u daarom vóór 1 januari in en sleep de prijs op 12 maart in de wacht, tijdens het Health Valley Event.

Nationale Zorginnovatieprijs 2020

Zorgprocessen eenvoudiger maken, operaties minder complex. Op zoek naar manieren om zorg voor arts, verpleegkundige en patiënt te verbeteren. Dat is het streven. Het doel van Zorginnovatie.nl is dan ook om de innovatie in de zorg te versnellen. Daarom steunt de organisatie Gelderse ondernemingen die innovatieve oplossingen in de zorg ontwikkelen. De Nationale Zorginnovatieprijs is speciaal bedoeld voor ondernemers die in de opschalingsfase met hun product zitten. In totaal is er een bedrag van maar liefst 15.000 euro te winnen!

Waar maakt u kans op?

Als u meedoet met de Nationale Zorginnovatieprijs 2020 maakt u niet alleen kans op een geldbedrag met een waarde die kan oplopen tot 15 .000 euro (10.000 euro voor de vakjuryprijs en 5.000 euro voor de publieksprijs). Finalisten krijgen daarnaast namelijk gratis toegang en een stand op het Health Valley Event. Tevens wordt de winnaar bijgestaan met professionele begeleiding tijdens de verdere ontwikkeling van de innovatie. Bovendien komen de finalisten in contact met het netwerk van Zorginnovatie.nl: een waardevol platform, onder andere met start-ups en zorginstellingen.

Belangrijke data

De  regionale voorrondes vinden plaats in januari 2020. Regionale innovatienetwerken selecteren daarin de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. In totaal worden er op die manier tien inzendingen genomineerd die kans maken op de prijs.

  • 14 november 2019 –  opening inschrijven
  • 31 december 2019 –  sluiting inschrijving innovaties
  • Januari 2020 – regionale voorrondes (data afhankelijk van regio)
  • Februari-maart 2020 – bekendmaking shortlist genomineerden
  • 12 maart 2020 – uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2020

Vakjury en publieksjury

Genomineerden krijgen de kans campagne te voeren om de stemmen van het publiek voor zich te winnen. Het aantal stemmen van het publiek bepaalt immers uiteindelijk de winnaar van de publieksprijs. Ook de vakjury buigt zich over de genomineerden om een inhoudelijke beoordeling te geven. Daarover later meer.

Inschrijven kan tot 31 december. Wees er dus snel bij!

Meer over het Health Valley Event

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail