Monitor The Economic Board 2017, Monitor eerste halfjaar 2017, Krachten bundelen! Strategisch plan 2018

Monitor 1e halfjaar 2017

Op deze pagina kunt u de Monitor 1e halfjaar 2017 It takes a keen eye van The Economic Board lezen en/of downloaden.

Woord vooraf

De eerste helft van 2017 zit er alweer op. Er zijn veel dingen gebeurd. Internationaal nieuws zoals de beëdiging van Donald Trump en de overwinning van de Giro d’Italia door Tom Dumoulin alsook landelijk nieuws zoals de verkiezing van de Tweede Kamer en de komst van twee reuzenpanda’s naar Rhenen: het gebeurde allemaal het afgelopen half jaar. Zelf hadden wij eveneens iets te vieren, want in februari bestond The Economic Board precies een jaar. Ook binnen het bureau is veel gebeurd: van een kleine startup zijn we inmiddels toegegroeid naar een volwassen kantoor met een groep enthousiaste en professionele medewerkers. Uiteraard hoorde daar ook taart bij.

Gelukkig verloopt de ontwikkeling van The Economic Board net iets sneller dan in een mensenleven het geval zou zijn. Waar een eenjarige voorzichtig vriendjes maakt, wordt de vrienden- en kennissenkring van The Economic Board rap groter. Of het nu gaat om het in de spotlight zetten van onze parels, het gezamenlijk uitwerken van mooie projecten of het etaleren van onze regionale pluspunten: wij doen niets liever dan samen spelen. Daarbij helpt het dat anderen ons niet meer zien als de new kids on the block maar als geaccepteerde medeleerlingen met toegevoegde waarde voor de groepsdynamiek, al zijn we nog niet bij de hele school bekend.

We hebben hard gewerkt om een gezamenlijke strategie te formuleren, focus aan te brengen en een eigentijdse stijl te creëren om de regio te laten schitteren. Iedereen die wel eens gesolliciteerd heeft, weet: de minimale voorwaarde is dat je zichtbaar bent. Ze moeten je dus eerst zien staan en daarna moeten ze je zien zitten. In die volgorde. En laat dat nou precies zijn waarvoor The Economic Board in het leven is geroepen. Zo denderen we voort in jaar twee. En wat de taart betreft: we hebben van elke calorie genoten.

Sigrid Helbig
Directeur

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail