mkb groeit, Economische barometer, Kwartaalbarometer, vierde kwartaal 2016, werken aan economisch succes, economische kwartaalbarometer, regionale economie, wij zijn benieuwd

Kwartaalbarometer vierde kwartaal: wij zijn benieuwd!

De Radboud Universiteit en VNO-NCW Midden doen samen onderzoek naar de stand van de economie in de regio Arnhem-Nijmegen via de Kwartaalbarometer. The Economic Board steunt dit onderzoek en publiceert de resultaten online.

De eerste meting is inmiddels geschied, voor de uitslagen kijkt u hier:
lifeport.nl/nl/nieuws/eerste-resultaten-economische-kwartaalbarometer/

Deze eerste vragenlijst concentreerde zich op het meten van het ondernemersvertrouwen, de economische groei, de mate van innovatie en de internationale concurrentiepositie van de regio. Professor Joris Knoben presenteerde de resultaten op het openingsevent van The Economic Board in september. De ruim 200 aanwezigen waren zichtbaar onder de indruk van de resultaten. Ook daarna is er in diverse media en bijeenkomsten veel aandacht besteed aan de uitkomsten van de barometer.

Een nieuwe vragenlijst, nu over ondernemingsklimaat en samenwerken

Elk kwartaal wordt een nieuwe vragenlijst uitgezet bij ondernemers uit deze regio. De Barometer van het vierde kwartaal richt zich op het ondernemingsklimaat in de regio en op samenwerkingsrelaties tussen organisaties. Ook deze ronde verschaft ongetwijfeld weer waardevolle inzichten.

Heeft u als ondernemer de vragenlijst inmiddels in huis?

The Economic Board roept u op om deze vooral in te vullen, aangezien de uitslagen van alle kwartalen tezamen een beeld geven van de kracht en uitdagingen van deze regio. Met de informatie kunnen wij verbindingen versterken, kansen gaan benutten en de regio op positieve wijze onder de aandacht brengen. Hoe hoger de respons, hoe betrouwbaarder het beeld.

Heeft u geen vragenlijst ontvangen?

De vragenlijst vindt u hier: fmru.az1.qualtrics.com

De uitslagen verschijnen in de Gelderlander, op lifeport.nl en op de website van de barometer. Ook worden deze gepresenteerd op diverse bijeenkomsten.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter de Boer, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, deboer@vno-ncwmidden.nl, 06 5378 6919.

Nog open tot de kerst

U vult de vragenlijst online in via bovenstaande link, of de link die u ontving van onderzoeker Joris Knoben van de Radboud Universiteit. Het invullen van de vragen duurt ongeveer vijf minuten. U kunt meedoen tot en met vrijdag 23 december.

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail