teamscope; pinkRF; CITC plannen 2020; PinkRF, Rockstart Digital Health, Rikus Wolbers, Novio Tech Campus, Health en High Tech, mdxhealth, novio tech campus, nieuwbouw EPR, Briskr, Debat Innovatie en ondernemen, novio tech campus

Debat Innovatie en ondernemen

Met de verkiezingen in aantocht is dit hét moment voor een debat over essentiële onderwerpen in de regio. Welke onderwerpen? Dat bepaalt u! Reserveer een kaart en geef aan waarover volgens u de politici moeten debatteren.

De regio Arnhem, Nijmegen, Wageningen is toonaangevend op het gebied van Food, Health en Energy. Wat is de mening van de grootste politieke partijen over onze sterke regio, ondernemen en innovatie? Wat is hun standpunt als het gaat om vernieuwing in de regio en de rol van de overheid daarin?

Na de opening door burgemeester Bruls gaan Wouter Koolmees (Tweede Kamerlid D66), Hayke Veldman (Tweede Kamerlid VVD), Agnes Mulder (Tweede Kamerlid CDA) en Mahir Alkaya (kandidaat Tweede Kamer 2017, SP) met elkaar in debat over onderwerpen die van groot belang zijn voor de regio.

Hou Twitter in de gaten om te zien welke politici zich nog meer gaan mengen in dit debat.

Datum

2 maart 2017

Tijd

19.00 inloop, 19.30 start debat

Locatie

Novio Tech Campus
gebouw M
Transistorweg 5
6534 AT, Nijmegen

Entree

Gratis, beperkte beschikbaarheid dus wees er snel bij en reserveer direct

 

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail