Inschrijving Jan Terlouw Innovatieprijs 2021 voor duurzame ondernemers geopend

De inschrijving voor de Jan Terlouw Innovatieprijs is weer open. De prijs is bedoeld voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland. De Jan Terlouw Innovatieprijs 2021 richt zich op ondernemers die de energietransitie een zet kunnen geven of die bijdragen aan een sluitende circulaire economie. Organisator Kiemt en naamgever Jan Terlouw willen ondernemers stimuleren die met innovaties een duurzame impact op de maatschappij maken.

De hoofdprijs is 10.000 euro prijzengeld, een jaar Kiemt participantschap en ruime media-aandacht.  De winnaar van de ambitieprijs, bedoeld voor kleine mkb-bedrijven en start-ups, krijgt 5.000 euro aan prijzengeld, vijf dagen advies en ondersteuning door Kiemt ter waarde van 5.000 euro en een jaar Kiemt netwerkpartnerschap.

In een online video over de Jan Terlouw Innovatieprijs 2021 roepen meerdere mensen ondernemers op zich op te geven. “Doe mee, ding mee. Maar vooral: help mee een duurzame toekomst te realiseren”, zegt naamgever en hoofd van de jury, Jan Terlouw. Karin Didderen, mariene bioloog en onderzoeker bij BESE-products, de winnaar van vorig jaar, vertelt in de video wat de deelname de start-up opleverde. “Het was een boost voor ons. We kregen publiciteit en enthousiaste nieuwe klanten.” Beate Stevens van AeroCount, winnaar van de ambitieprijs, zegt: “We wonnen vijf dagen aan ondersteuning, wat voor ons heel erg handig was.”

De winnaar wordt bekend op vrijdag 8 oktober 2021, tijdens het event The Future of Us. Op deze webpagina staat waar deelnemende bedrijven aan moeten voldoen en waar ze op worden beoordeeld.

Meer over de Jan Terlouw Innovatieprijs

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail