Lifeport-innovatienetwerk

Innovatienetwerk Lifeport heet je welkom

Ondernemer, student of werknemer in de regio Arnhem-Nijmegen? Dan is de website van het innovatienetwerk Lifeport jouw startpunt bij het zoeken naar informatie over onze innovatieve regio en de kansen die er voor jou liggen. Benieuwd wat Lifeport is? Wij leggen het graag uit.

Dit is Lifeport

Het innovatienetwerk in de regio Arnhem – Nijmegen, dat is wat wij Lifeport noemen. We zijn een netwerk, omdat we belangrijke partijen uit deze bijzondere regio met elkaar verbinden. Denk daarbij aan (internationale) bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid. Wij geloven erin dat we samen mooie dingen tot stand kunnen laten komen. Op het gebied van innovatie dus!Innovatienetwerk-Lifeport

En innovatief zijn we in deze regio zeker. Vooral op het gebied van energie, gezondheidszorg, hoogwaardige technologie en voeding. We noemen dat onze speerpunten Energy, Health, Hightech en Food. Onze Lifeport-website neemt je mee langs interessante bedrijven, projecten en ontwikkelingen die op deze thema’s plaatsvinden. Je vindt er nieuwsberichten, mooie voorbeelden uit de regio en vacatures.

Om de speerpunten Energy, Health, Hightech en Food goed tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat ook andere kennis in de regio breed aanwezig is. Daarom zetten we ons bij Lifeport ook in voor de onderwerpen Slimme Duurzaamheid. Arbeidsmarkt en Artificial Intelligence.

Lifeport voor jou

Lifeport staat voor gezond en duurzaam leven. Ons netwerk houdt zich bezig met innovaties die daaraan bijdragen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze regio kan werken, studeren, wonen en recreëren in een groene omgeving. Uiteindelijk maken we daar ook de wereld een klein stukje mooier mee.

Door gezamenlijk naar buiten te treden als Lifeport, zorgen we ervoor dat iedereen ziet waar we in de regio Arnhem – Nijmegen mee bezig zijn. Van hier tot aan Den Haag en zelfs buiten onze landsgrenzen: iedereen mag ervan weten. Dit biedt verschillende economische voordelen, waarmee we de regio voor iedereen wat beter proberen te maken.

Welke voordelen dat precies zijn? Dat hangt af van wie je bent en wat jouw doelen zijn! Wil jij een bedrijf vestigen, zoek je personeel, of wil jij in onze regio komen studeren, wonen of werken? Bezoek onze site om erachter te komen wat Lifeport voor jou kan betekenen.

Van wie is Lifeport?

Innovatienetwerk-Lifeport-HightechLifeport is van iedereen die ons wil steunen in onze missie naar een gezond en duurzaam leven. We streven ernaar om bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden aan te laten haken op en deel te laten zijn van ons netwerk. Samen vertellen we de mooie verhalen uit de regio en zorgen we ervoor dat iedereen ze leert kennen.

Lifeport is een initiatief van The Economic Board, een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheid en kennisinstituten in de regio Arnhem – Nijmegen. The Economic Board is ook verantwoordelijk de ontwikkeling en de positionering van Lifeport als merk, verzorgt de Lifeport-website en zet zich in als verbinder van schakels in het Lifeport-netwerk.

Haak ook aan bij Lifeport

Meer en meer mensen ontdekken de kracht van het innovatienetwerk Lifeport. Onze naam duikt al op verschillende plekken op en we werken eraan om die nog veel bekender te maken. De komende tijd ontdek je via onze website en sociale media hoe we stapje voor stapje vooruitgaan. Je kunt zelfs nu al jouw eigen steentje bijdragen!

Heb jij of heeft jouw organisatie verhalen die aansluiten bij de missie van Lifeport? Dan nodigen we jou uit om met ons mee te doen. Dat kan heel eenvoudig door je posts op sociale media te voorzien van de hashtag #Lifeport. Zo help je ons én de regio om zichtbaar te worden en andere mensen die zich in willen zetten voor gezond en duurzaam leven om de weg te vinden naar het innovatienetwerk en de mooie verhalen die we delen.

Lifeport

Dit is het eerste deel van een serie artikelen over Lifeport. Houd onze site en sociale media goed in de gaten om de ontwikkelingen van dit innovatienetwerk te blijven volgen. Volg ons op LinkedIn, Twitter en Instagram. Wij inspireren jou graag!

Meer over Lifeport

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail