Volop positieve energie bij gesprekken tussen CapitalChange en regionale ondernemers

Onlangs maakten de partners van CapitalChange kennis met ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. Het waren zeer inspirerende bijeenkomsten. Drie dagen lang ontmoetten zij elkaar op diverse locaties in Nijmegen. The Economic Board trad op als organisator van deze gesprekken.

De sparringpartners en investeerders van CapitalChange zijn specialisten op het gebied van groei, waardecreatie, fusies en overnames. Zij wilden incontact komen met regionale ondernemers met een groei-ambitie of een ander ondernemersvraagstuk. The Economic Board zette haar netwerk in om deze ondernemers bij elkaar te brengen. Vervolgens kwamen zij eind september allemaal bij elkaar in Splendorflex en in het Erasmusgebouw in Nijmegen.

Positieve energie

Uiteindelijk kwamen twaalf ondernemers af op de uitnodigingen. De partners van CapitalChange zijn verheugd hen te kunnen helpen met het zetten van vervolgstappen. “Het was heel inspirerend”, vertelt CapitalChange-partner Hans Scholten. “Er heerste een hele positieve energie. We hebben mooie ideeën gezien, waar we graag iets aan toe willen voegen.”

Partner Albert Marseille is ook meer dan tevreden met de gesprekken. “We verwachten uit dit soort gesprekken langlopende relaties met ondernemers te halen. Dan kunnen we hetzij meewerken als adviseurs, hetzij als investeerders óf allebei.”

Tips en contacten

Ook de ondernemers komen met opgetogen gezichten terug van de gesprekken. “We hebben mooie inzichten gekregen, waar we zeker wat mee kunnen”, geeft Koen Bekking aan. Hij adviseert het bedrijf Be-Rex uit Ede. “Daarnaast hebben we ook nieuwe contacten.” Pim Bekking, CEO van hetzelfde bedrijf, voegt toe: “We zijn bijzonder positief. Er is een heel aantal tips voorbijgekomen.”

Henk-Jan Joosten, CEO bij Bio-Prodict uit Nijmegen, is blij dat hij afgekomen is op de gesprekken. Ook hij heeft waardevolle tips meegekregen van CapitalChange. “Neem mij als voorbeeld. Ik ben geen ondernemer, maar wetenschapper”, vertelt hij. “In dat geval mis je soms bepaalde informatie.”

Meer over CapitalChange

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail