Dutch Digital Health challenge

Dutch Digital Health Challenge: welke vier Nederlandse start-ups gaan naar Spanje?

Rockstart, Health 2.0 en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zoeken de beste digital health start-ups van Nederland. Tijdens de Dutch Digital Health Challenge worden samenwerkingen tussen ondernemers en hun partners in de digitale gezondheidszorg in de spotlight gezet.

De partijen achter de challenge hebben als doel om de Nederlandse digitale gezondheidszorg de beste van de wereld te maken. Met de Dutch Digital Health Challenge wordt het kaf van het koren gescheiden en worden start-ups verder op weg geholpen. Uiteindelijk worden vier start-ups naar Spanje gestuurd van 27 tot en met 29 mei om deel te nemen aan de HIMSS Europe & Health 2.0 conference. Hier krijgen ze de kans om voor 2000 stakeholders uit de gezondheidszorg een demonstratie te geven van hun product.

Nederlandse start-ups kunnen zich nog tot en met 22 april aanmelden voor de Dutch Digital Health Challenge. Als deelnemer moet je aan de volgende voorwaarden voldoen. Uw bedrijf is een digital health start-up, dat:

  • Is gevestigd in Nederland
  • Samenwerkt met partners die in de volgende vier categorieën passen: zorgverlener, bedrijf, verzekeraar en/of een bedrijf in de gezondheidzorg
  • De samenwerking zelf kan een pilot, onderzoek, launching customership of verkoop-klant-relatie zijn.
  • Beschikt over de passie, ondernemersgeest en gretigheid om Nederland in Barcelona te vertegenwoordigen.
Aanmelden

Ook interessant

Health Valley Bridge Prijs 2021 voor autismespectrum-app Stress Autism Mate

Subsidie mogelijk voor digitale zorg op afstand door corona

Rockstart komt met nieuwe ronde in een nieuwe opzet

Amerikaanse prijs voor Nijmeegse online tool RenalTracker

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail