Digitaliseringsvouchers Rijk van Nijmegen

Digitaliseringsvouchers voor ondernemers beschikbaar in Beuningen en Mook en Middelaar

Ondernemers uit de gemeenten Mook en Middelaar en Beuningen die actief zijn in de retail, detailhandel of horeca kunnen via RvN@ een digitaliseringsvoucher aanvragen. In de gemeente Nijmegen was het initiatief, dat daar vlak voor de feestdagen startte, zo succesvol dat het budgetplafond van de digitaliseringsvouchers inmiddels is bereikt.

Met de actie willen de gemeenten ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis ondersteunen. De vouchers geven hen de mogelijkheid om hulp in te schakelen om bijvoorbeeld een webshop te starten. “De maatregelen rondom corona benadrukken dat digitalisering de toekomst is. De vouchers maken het mogelijk hieraan gericht te werken”, aldus wethouder Hans Driessen van Beuningen.

De digitaliseringsvouchers kunnen door ondernemers worden aangevraagd en besteed. Ze dekken de helft van de totale kosten, met een maximale vergoeding. Aanvragen kan via de voucherpagina van de RvN@ website. Daar is ook informatie te vinden over de voorwaarden. Het initiatief staat los van de MKB-deal Sm@rt Together, die dit voorjaar van start gaat, en die er qua opzet enigszins op lijkt.

Lees hier verder over de MKB-deal Sm@rt Together

Digitaliseringsvouchers Rijk van Nijmegen

Andere gemeenten uit het Rijk van Nijmegen overwegen ook mee te doen aan het initiatief. Ondernemers uit een van die gemeenten, of uit Nijmegen, die nadenken over nieuwe programma’s, kunnen hun naam en e-mailadres hier invullen als ze op de hoogte willen worden gehouden van de ontwikkelingen.

Meer over vouchers en subsidies

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail