Meer informatie rondom de coronacrisis en de regio Arnhem - Nijmegen - Wageningen

Op deze pagina vindt u alle informatie rondom de uitbraak van COVID-19, de coronacrisis en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid, de regiogemeenten uit de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen en de provincie Gelderland. Tevens kunt u hier alle edities van de Regionale Monitor ‘De impact van de coronacrisis op de economie van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen‘ teruglezen.

Regionale Monitor

In de week van 30 maart publiceerde The Economic Board de eerste Regionale Monitor De impact van corona op de economie van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. De monitor verschijnt tweewekelijks.

In deze monitor gaven we onder meer een overview van de gebeurtenissen van de afgelopen weken, kijken we naar recente ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen die verband houden met de coronacrisis, laten we regionale experts, aan het woord over de impact van de huidige situatie op de regionale economie en belichten we de ontwikkelingen in de branches Food, Health en Energy. Natuurlijk lichten we ook alle mooie initiatieven die (zijn) ontstaan uit.

Lifeport WebinarTV: bestuurders en ceo’s uit de regio over de anderhalvemetereconomie

Lifeport WebinarTV bestaat uit een reeks van vier live uitzendingen, waarin twee van onze boardleden met elkaar in gesprek gaan over de maatschappelijke en economische vraagstukken die de coronacrisis met zich meebrengt. Wat betekent de anderhalvemetereconomie? Wat stellen de bestuurders van grote bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit onze regio zich daarbij voor? U kunt de afleveringen hiernaast terugkijken.

Coronamaatregelen voor ondernemers

Bent u ondernemer uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen en bent u op zoek naar meer informatie en/of hulp? In het artikel Corona: hier kun je als ondernemer uit de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen terecht voor ondersteuning hebben wij alle informatie, genomen maatregelen en ondersteuningsvormen gebundeld. Dit artikel wordt constant geüpdatet en van nieuwe informatie voorzien.

Meer informatie voor ondernemers

Dit artikel delen

TwitterLinkedInEmail