Laden Evenementen
6 oktober 2022 - 15:30 - 18:00
  • Dit evenement is voorbij.

The Future of Us

The-future-of-us-changing-our-ways

The Future of Us

Donderdag 6 oktober 2022 is het zover: Dan vindt voor de vierde keer het innovatieve en informatieve festival The Future of Us plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. The Future of Us is hét evenement in Oost-Nederland over de energietransitie, circulaire economie en innovatie en wordt georganiseerd door Kiemt en IPKW.

Dit jaar heeft het festival de titel ‘Changing our ways’ met als thema: Hoe trotseren we de afhankelijkheid van grondstoffen binnen de energietransitie? Niemand minder dan de Franse journalist Guillaume Pitron zal aanwezig zijn om een oplossing voor dit dilemma aan te dragen.

Tijdens het festival worden ook de winnaars van de Jan Terlouw Innovatie- en Ambitieprijs bekend gemaakt voor de meest innovatieve en duurzame ondernemers van Oost-Nederland. Jan Terlouw zal de prijs hoogstpersoonlijk komen uitreiken! Met deze prijs geeft medeorganisator Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost. Dit jaar alweer voor de 12e keer!

Op diverse podia kan worden deelgenomen aan masterclasses, tafelgesprekken, workshops en discussies. Zo zullen Helga Witjes, gedeputeerde bij provincie Gelderland en Nermina Kundic, wethouder Onderwijs en Jeugd, Duurzame Mobiliteit en Economie bij gemeente Arnhem, geïnterviewd worden over hun visie op het thema. Ook kan er een masterclass gevolgd worden over wat er naast technologische ontwikkeling nog meer nodig is om de transitie te laten slagen. Deze zal worden verzorgd door Erik Jansen van de HAN University of Applied Sciences. En neemt directeur van Connectr, Jeroen Herremans, de deelnemers mee in wat zij nu ontwikkelen en welke waarde dat heeft voor het versnellen van de energietransitie en de regio. Ook reizen we met Go4Export voorbij de grenzen over de samenwerking tussen Nederland en Duitsland op het gebied van de energietransitie.

Op maar liefst 3 plekken is er tijdens The Future of Us ‘Changing our ways” iets moois, prikkelends of inspirerends beleven! Het festivalterrein is geopend vanaf 13.30 uur. En om 14.25 uur begint het programma. Kaarten voor het festival zijn gratis te reserveren. Meer informatie over het programma vind u op deze website.

Meer informatie

Deel dit evenement

TwitterLinkedInEmail

Gegevens

Datum:
6 oktober 2022
Tijd:
15:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.thefutureofus.nl/

Organisator

Stichting Kiemt
Site:
https://www.kiemt.nl
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail