Laden Evenementen
11 oktober 2022 - 13:00 - 16:30
  • Dit evenement is voorbij.

Smart Energy Solutions

Smart-Energy-Solutions

Smart Energy Solutions

De toekomst van het energiesysteem is elektrisch: meer windmolens. Maar de energietransitie komt nog maar net op gang en het stroomnet begint nu al te knellen. Daarom staat op 11 oktober tijdens de Smart Energy Solutions de vraag centraal: Hoe versnellen we de opschaling en implementatie van innovaties om toe te werken naar een toekomstbestendig energiesysteem?

Smart Energy Innovaties

Tijdens het event hoort u meer over Smart Energy Innovaties die in de pijplijn zitten en binnenkort op de markt komen. Realistische ideeën die effectief kunnen opschalen en toepasbaar zijn in de praktijk. Ontwikkelingen in netcodes, wet- en regelgeving en energiemarkten. Dat samen impact realiseren tot de mogelijkheid behoort laten de

Het gave, interactieve en bruisende programma biedt ruimte voor 4 interessante keynotes, boeiende innovaties & toepassingen in de 3 deelsessies, pakkende pitches van innovatoren en oplossingszoekers. En op het innovatieplein kan je gedurende de netwerkmomenten interessante gesprekken voeren met bevlogen start-ups & scale-ups uit het Connectr netwerk, het ‘Smart Energy Home’ bezichtigen en de lopende MOOI projecten bezoeken. Meer over het event.

Meer informatie

Deel dit evenement

TwitterLinkedInEmail

Gegevens

Datum:
11 oktober 2022
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.connectr.nu/actueel/uitnodiging-live-event-smart-energy-solutions/

Organisator

Connectr
Telefoon:
085 483 09 88
E-mail:
info@connectr.nu
Site:
https://www.connectr.nu/

Locatie

IndustriePark Kleefse Waard (IPKW)
Westervoortse Dijk 73
Arnhem, Gelderland 6827 AV Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.ipkw.nl/
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail