Laden Evenementen
2 december 2021 - 16:00 - 18:00
  • Dit evenement is voorbij.

Science Meets Business Network event

Healthy brains for Healthy work

Science Meets Business Network event

Op 2 december organiseert SMB Life Sciences een meeting gericht op ‘healthy brains for healthy works’. Er wordt besproken hoe het onderzoek ‘Healthy Brain Study’ de wetenschap en bedrijven kan helpen bij het realiseren van gezond werken. De meeting zal hybride zijn en is ook te volgen via een livestream.

Programma

Het programma begint met de projectmanager van de Healthy Brain Study, Lucy Overbeek. Zij zal het een en ander toelichten over de studie. Gevolgd door de spreker Erik Bijleveldvan het Behavioural Science Insitute van de Radboud Universiteit. Hij vertelt hoe het Healthy Brain Study gebruikt wordt om de menselijke brein op het werk te bestuderen. Daarna vertelt Doeschka Anschutz van The Lab of Life over hun gedragsveranderingstraining op basis van wetenschappelijk bewijs van het Behavioural Science Institute. Bovendien zal een van de opdrachtgevers van The Lab of Life zal het effect van de Lab of Life training op de gezondheid van hun medewerkers uitleggen.
Het evenement wordt afgesloten met een borrel, waar de mogelijkheid is om een kijkje te nemen achter de schermen van het onderzoeksinstituut. Bovendien is er een rondleiding door de Healthy Brain Study labs.

Meer informatie

De presentaties zijn in het Engels en de meeting is gratis toegankelijk, voor meer informatie ga naar de website van SMB Life Sciences.

Meer informatie

Deel dit evenement

TwitterLinkedInEmail

Gegevens

Datum:
2 december 2021
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.smb-lifesciences.nl/?p=6677

Organisator

SMB
Site:
http://www.smb-lifesciences.nl

Locatie

Online
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail