Laden Evenementen
1 juni - 17:00 - 20:00
  • Dit evenement is voorbij.

Garage DU – Meet Up | Duisburg

Garage DU – Meet Up | Duisburg

Gratis

Heb jij een start-up die DUURZAAMHEID, IMPACT en LOGISTIEK hoog in het vaandel heeft staan?

Dan hebben wij goed nieuws voor je! Het start-up ecosysteem in zowel Gelderland als Duisburg (Noordrijn-Westfalen) is uiterst vitaal. Op donderdag 1 juni a.s. ben je van harte uitgenodigd om je netwerk uit te breiden met contacten bij de startport, Anthropia, garage DU en met vele andere Europese netwerkers.
De regio Duisburg biedt een scala aan mogelijkheden voor start-ups die willen bijdragen aan een duurzame toekomst. Met een strategische ligging in het hart van Europa en een goed ontwikkeld logistiek netwerk is Duisburg de ideale plek om groeiambities te realiseren.

 

Maak kennis met ons netwerk

Startport | Logistics and Supply Chain Start-ups kunnen in contact komen met startport, de incubator van ’s werelds grootste binnenhaven. In zijn programma verbindt startport logistieke start-ups met bedrijven in de logistieke sector, mentoren, experts, potentiële klanten en investeerders zoals business angels & VC-fondsen.

Anthropia | Duitslands meest succesvolle incubator en accelerator voor impactvolle start-ups. Via Anthropia krijgen start-ups uit de groene & sociale economie een sterk netwerk van bedrijven, liefdadigheidsinstellingen, universiteiten, R&D-instellingen, bevriende innovatielabs, incubators, accelerators en andere relevante spelers in de start-up wereld.

garage DU | brengt innovatieve start-ups en scale-ups samen met Duisburgse bedrijven en brengt de regionale start-up spelers in een netwerk samen. Dit jaar wordt gezocht naar start-up oplossingen op het gebied van klimaatbescherming en de circulaire economie. Naast mogelijke vervolgopdrachten en veel aandacht voor jouw start-up kunnen deelnemers aan garage DU non-cash prijzen tot € 50.000 winnen.

 

Programma

17.00 uur: Aankomst en netwerken
17.30 uur: Nice to meet you | Welkomstwoord José de Baan en Wouter Timmermans, Voorzitters van de Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland
17.40 uur: Welkom in Duisburg | Anthropia, startport en garage DU stellen zich voor
17.50 uur: Time to Pitch | Start-ups uit Duisburg en Gelderland (en andere) pitchen hun business model in drie minuten elk, gevolgd door een stemming door het publiek.
18.20 uur: Get connected | Slotwoord door Michael Rüscher, netwerken, uitwisseling en barbecue met koude drankjes.

 

Meld je nu aan

Meld je nu aan voor het gratis netwerkevent op 1 juni a.s. Klik hier voor je aanmelding

Het inschrijvingsformulier is ontworpen om de organisatie te helpen een beter beeld te krijgen van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Het invullen van het formulier duurt slechts enkele minuten en het is de perfecte manier om jouw profiel bij hen te starten.

TwitterLinkedInEmail

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
17:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.duisburg-business.de/anmeldung-garage-du-meet-up-010623

Locatie

Edel, Im Hinterhof – Mülheimerstraße 97a – 47058 Duisburg
Mülheimerstraße 97a
Duisburg, 47058 Duitsland
+ Google Maps
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
TwitterLinkedInEmail